Waar moet je opletten bij het vergelijken van webhosting providers?

Een website kan gebruikt worden voor diverse doelstellingen. Bloggen, producten verkopen, contactmomenten aanprijzen of het wederverkopen. Een conversie is voor iedere website anders. Of je nu voor het eerst op zoek bent naar een webhosting bureau of niet tevreden bent met het huidige hostingpakket… iedereen komt op een punt waar je diverse webhosting providers met elkaar vergelijkt. Om ervoor te zorgen dat u kiest voor de beste provider zijn er aantal belangrijke punten die u niet buitenspel moet zetten:

 

1.     Betrouwbaarheid

Dit is misschien wel het belangrijkste punt bij het vergelijken van providers. Tegenwoordig hebben de meeste providers een rating gebaseerd op de ervaring van klanten. De betere providers hebben een vermelding op de ISPgids.com.  Deze gids rangschikt de meningen van klanten op het gebied van bestellingen, opzeggingen, beschikbaarheid van diensten, kwaliteit, support, prijs/kwaliteit verhouding en de totale waardering over het bedrijf. Bovendien wordt er ook tekst en uitleg gegeven onder het kopje ‘ervaring in eigen woorden’.  Bovendien is het een goed idee om in Google te zoeken op de naam van het bedrijf. Kies voor een bedrijf dat transparant en eerlijk is over de aangeboden diensten, maar vooral waar u als bedrijf een goed gevoel bij heeft.

 

2.     Klantenservice

De klantenservice is ook een belangrijke factor bij het vergelijken van diverse aanbieders. Er komt hoe dan ook een moment waarop een bedrijf een beroep moet doen op de klantenservice van de hostingpartij.

  • Wat zijn de ervaringen op het internet met de desbetreffende partij?
  • Wordt er adequaat gereageerd op vraagstukken?
  • Is er technische hulp aanwezig 24/7?
  • Is het alleen mogelijk om een ticket aan te maken? Of is er ook telefonisch contact mogelijk?

Dit zijn belangrijke vragen. De antwoorden hierop vindt u op de website van de aanbieder. Kies voor een aanbieder die uw bedrijf kan voorzien in uw wensen. Persoonlijke service is in dit geval zeker een pré.

 

3.     De prijzen & diensten

Bij het vergelijken van webhosting providers is de prijs natuurlijk een niet te verwaarlozen factor. Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders en houdt daarbij de betrouwbaarheid en aangeboden klantenservice in uw achterhoofd.  Kijk hierbij ook naar de doorgroeimogelijkheden van de aangeboden hosting pakketten, zodat u niet verrassingen staat als de prijs voor het hostingpakket toeneemt naar mate uw website meer bezoekers trekt. Serveo staat garant voor transparant en duurzaam ondernemen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet ineens voor verrassingen te staan!

 

Zoals eerder beschreven, worden websites gebruikt voor diverse doelstellingen. Combineer bovenstaande drie tips en kies voor een hostingbedrijf dat het beste voorziet in uw wensen en verwachtingen. Serveo helpt u graag op weg!

Waarom Serveo?

Op basis van 160 klantbeoordelingen krijgt Serveo een 9,8. Ervaar het zelf!

Geweldige support

Bereik ons 24/7 via ticket & e-mail

Serveo garantie

Eerste maand altijd op proef

Heldere prijzen

Geen setup of transactie kosten